Алуминиевото фолио – помощник в ежедневието

Алуминиевото фолио е налично във всяка кухнята и е пръв помощник на почти всяка домакиня. Много често този материал се използва изключително за опаковане на продукти. Фолиото не е само много тънък алуминиев лист, то може да служи като контейнер, термос и абразивно средство.

Начините на приложение на алуминиево фолио в дома са безкрайно много. Ако ви трябват товарни превози, намерете тук: http://xn--80adblldd9aggijdu.com/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%82%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%86%D0%B8/.

Печенето не е недостатъчно

Затворете с фолио яденето за печене във фурната и така няма да изсъхне. Благодарение на алуминият ще получите равномерно изпечен пай с прекрасна апетитна коричка.

Хлябът във фолио запазва топлината

Прясно изпечени хлебни изделия остават топли за дълго време, ако ги увийте в ленен плат, от страна, опаковани в един лист фолио.

Топка фолио може по-добре да се избърше

Смачкано парче фолио може да се използва като абразив, за да чисти ястия. Заради вида гъба може да бъде във всякакъв размер парче. С нея можем да стигнем до най-трудно достъпните места на тенджери и тигани.

Сребърните прибори не потъмняват

Ценните сребърни прибори за хранене ще останат непокътнати, ако се съхраняват увити в алуминиево фолио. Всяка вилица, лъжица или нож трябва да бъде опакована в парче фолио. Погледнете за извозване на стари мебели: http://hamalski.com/izvozvane-na-stari-mebeli-s-radoslav-hamalski-v-sofiya/.

Краката не замръзват

Ако в няколко пласта алуминиево фолио, бъде поставено в зимните обувки и под оригиналната стъпала подложка на зимни ботуши или обувки няма да замразяват пръстите ви за по-дълго. Това е така, защото фолиото не позволява на проникналата вода да намокря стелката на обувката и съответно да създава усещане за студено и мокро.

Коледна елха ще бъде по-красива

Алуминиево фолио е идеалният материал за декорация на коледната елха. От листа на фолио може да се направят гирлянди, покрити с топки, кубчета и дори сложно оформени обекти, които ще станат оригиналните коледни украси. Изглежда добре, „алуминий“ нарязан на тънки ленти от фолио, намотан на ролка  пуснат свободно надолу, за да се „разтваря“. Вижте още за фирма по:

http://obshtini.com/tavani-mazeta-sofia/.

 

 

Comments are closed.

Post Navigation