Имоти в София и насоки при покупка на къща в Бояна

Както покупка на нов имот, така и продажбата на такъв е свързана с много грижи. Наред с това има дълги периоди на изчакване, в които не се знае кога и кое ще стане. Неоспорим е фактът, че продажбата на собствен имот, било то къща в Бояна, апартамент или жилище е до голяма степен предизвикателство.

Характерни за него са стреса и несигурността. На лице трябва да са всички придружаващи документи, договори, процедури, преговори, плащания, разплащания. Всичко това е свързано с притеснения, а за тези, които не са правили подобен тип сделки, покупко-продажбата на недвижим имот мисията може да се окаже повече от сложна.

Изникват редица въпроси. Какво да направите, с цел да улесните и максимизирате шанса за реализация и успешна продажба на своята къща в Бояна и с цел да постигнат максимално добри резултати?!

Възможни са два изхода:

В първият от тях може сами да опитаме да реализирате продажба. Тук на лице има по-големи рискове, повече отговорности, гаранция, сигурност около сделката, както и инициативата около събиране на разплащането, съобразяване на срока и всичко свързано с времето, за продажба на жилището. Към преговорите на потенциални купувачи се отнасят всички детайли около данъци, удостоверения, справки, нотариални такси и други документи.

Във втория случаи може да опитате с помощ от агенция за недвижими имоти Unique Estates. Всичко споменато по-горе и свързано с документи, такси, срокове остават тяхна грижа. В комуникацията с брокер може да узнаете и повече за това около конкуренцията подобна на нашият имот. На пазара се предлагат отлични имоти в региона и къща в Бояна.

Обзор на пълната картина и това, колко струват другите сходни имоти, може да откриете на страниците на онлайн агенцията или директно с обаждане и посещение.

 

Имайки налична база с информация за това, което се предлага на пазара можете да се справите по-лесно. Всяка държаща на имиджа си агенция за имоти недвижима собственост предлага безплатни консултация по отношение офертни цени, реални предложения за такива, съобразени с предлагания имот.

В нея се вземат под внимание състояние, перспективи, местонахождение и други във всеки конкретен момент.

 

Ползата от брокер по продажба на къща в Бояна може да разберете на адрес: www.ues.bg. Тя е оправдава и гарантира сигурността около цялата сделка.

 

 

Comments are closed.

Post Navigation