Какво да правим в първите 24 часа в своя нов дом

Големият ден на пристигането е тук и всичките ви притежания са най-накрая в новите пространства. Това безопасно вашият момент, но от къде да започнете с багажа и подредбата.

Ние разбираме това затруднение и сме тук, за да помогнем. Това ръководство ще ви помогне да планирате какво да правите в първите 24 часа в новия си дом, в това число почистване на дворове.

Осигурете си безжичен рутер

Едно нещо, което е от решаващо значение за днешните технологии и в света е Wi-Fi. Уверете се, че планирате на първо място вашата Wi-Fi инсталация, веднага след като можете, за да избегнете проблеми с връзката.

Плюс това, в първия ден на ход е винаги стресиращ. В един момент през деня, неизбежно ще се наложи да ползвате интернет за нещо. Дали това е да потърсим най-близката пицария на място или за уеб сърфиране с Wi-Fi трябва да сте готови.

Разопаковайте личните принадлежности

Разберете как да направите почистване на апартаменти. Четка за зъби за баня мивка, тоалетни принадлежности, лекарства, спално бельо, хавлиени кърпи, дрехи, посуда, електроника, както и други елементи, могат и трябва да са лесно-достъпни със самото първо разопаковане.

Така че, преди да се преместите, да не забравяте къде поставяте тези предмети.

На порции

Твърде многото разопаковане наведнъж само причинява пълна бъркотия и хаос поради липса на установени пространство за съхранение в новия дом.

Не забравяйте, че преместването в новото място е продължителен процес, който не се нуждае от допълнителен излишен стрес. Докато хамали ви помагат за тежките неща, вие организирайте всички деликатни елементи в новия дом.

Инсталиране на устройства за сигурност у дома

Не много хора смятат, че са уязвими в първите няколко дни и седмици на преместването. Важно е да имате план за дома за сигурност на място в началото на деня. Ако вече имате система за домашна сигурност, препоръчва се да инсталирате в рамките на първите 24 часа в дома си.

Когато се местите първото нещо, което кани в дома крадците са всички празни кутии и чанти и  прозорци без завеси. Разопаковане и установяване може да отнеме един месец в зависимост от големината на жилището и количеството на елементите, което означава, че може да отнеме няколко дни, за да инсталирате защита на прозорците. И това може да отнеме по-дълго, за да се отървете от всички доказателства, на високи цени вещи. Инсталиране устройства за сигурност у дома, което ще информира крадците да знаят, че дори и сред хаоса, в дома ви има сигурност.

Comments are closed.

Post Navigation