Как да изберем правилната Дигитална Агенция

Вашият бизнес вече копае земята, готови сте да се втурнете в онлайн пространството? Това означава, че е дошло времето. Дигитални студия и уеб агенции за изработка на сайт са насреща. Има само една пречка – в последно време има толкова много от същите тези студиа и агенции, че е наистина трудно да се изберат наистина страхотни, без да се объркват начинаещите.

Първата стъпка е ясна – отидете на търсачката и напишете „дигитален маркетинг“, „уеб студио“, “ Цифрова агенция“ и т.н. Но по-нататък – по-трудно. От изобилието опции ще се объркате. Затова сега ще ви разкажем няколко неща, които определено трябва да разгледате, за да не направите грешен избор.

Продуктивно четене!

Първото нещо, на което трябва да обърнете внимание, е уебсайтът на самото студио. Ако е криво изработен, не е оптимизиран, бавен, с лоша навигация, добре е да помните за себе си – едва ли имате нужда от такива „специалисти“.

Обхват на услугите

Тук златната среда е важна. Добрата уеб агенция elenkov.net ще ви предложи не само да създадете уеб сайт за вас, но и да го оптимизирате без никакви проблеми и дори, ако е необходимо, да запълните със съдържание. Разбира се, тесните (или, напротив, много широките) специалисти не винаги са знак за ниска квалификация, но самият факт кара да се зачудите.

Портфейл

Една добра агенция има обширно портфолио с примери за най-добра работа. Внимателно се запознайте с него и обърнете внимание на факта, че има решени проблеми, подобни на вашите.

Данни за контакт

Като правило, самите студийни специалисти се интересуват от вашия контакт с тях. Така че, обърнете внимание на страницата за контакт. Трябва да има много от тях, те трябва да бъдат разнообразни (телефони на различни оператори, електронна поща и пр).

Лична комуникация

И най-важният начин за общуване, разбира се, ще бъде личната среща. Високо класните специалисти нямат какво да крият, още повече – сами искат да научат за вашата компания колкото е възможно повече. Ето защо, проблеми с лична среща няма. Ако дори и в същия град, представители на студиото настояват единствено за кореспонденция, това е тревожно и поражда съмнения относно правилността на избора.

Гаранции

Необходимо е да се работи със студиото с подписан договор, който включва, както конкретни описания на резултатите, така и най-малкото специфични размери на глобите за неспазване на сроковете и др.

Това е всичко. Сега, след като имате такъв списък, няма да се объркате при избора на дигитална агенция или студио за уеб дизайн. Успех!

Comments are closed.

Post Navigation