Как да откриете перфектната тенис ракета

С толкова много ракети за тенис на пазара във връзка с избора на подходящата може да е смущаваща. Ако закупите ултра лека ракета, рискувате играта ви да не е напълно приятна и лека.

Ако искате да се въоръжите с чисто нова ракета, която ще подобри вашата печеливши проценти, то понякога е трудно да знаете точно къде да започнете.

Мощност или контрол – при закупуване на ракета, Wilson Pro Staff 95 S 2015 г. Тенис ракета е първото нещо, което трябва да решите. Изборът дали искате тъкмо този модел, който ще ви даде сила, контрол, или комбинация от двете, зависи единствено от вас.

Ако сте начинаещ, трябва да играете с ракета, която е достатъчно лека, така че е лесно да се люлее и достатъчно мощна, за да добави лекота по време на игра.

Изборът на ракета, която тежи между 9 и 10 унции, има гигантски главата с размери най-малко 100 квадратни сантиметра. Такава може да даде по-голяма власт и подобряване на шансовете за вземане на по-добър контакт с топката. Тя е с ширина от един лъч (дебелината на рамката), който е с дебелина най-малко 25 милиметра.

Ако сте напреднал играч може да създадете свой собствен ход на корта, В случай, че търсите по-голям контрол и можете да го получите с ракета, която тежки над 10,5 унции, такава ще има по-малка глава и по-тънък лъч.

В случай, че сте на междинна стъпка, опитайте с ракета, която предлага съчетание на власт и контрол, които попадат между тежки, тънки греди ракети за контрол, по-леки и по-големи енергийни пръчки. За повечето нива и по-дълга игра, имате нужда от ракета, която не е много мощна и все още не залага на контрол.

При пазаруване за ракета за тенис, също трябва да се обърне внимание на това дали моделът трябва да е предварително настроен или „изпълнение“, кадър. Повечето рамки за премии са с цени и разполагат с най-новите технологии. С премия ракети, обикновено трябва да се купуват отделен низ инсталиран в рамката.

Ако ракета за тенис се купува за дете е важно да се разгледат предложенията за младши ракети, които са предварително настроени и се продават в нарастващи дължини (21, 23, 25, и 26 инча). От значение са и останалите аксесоари и екипировка за тенис. BabolaT Racket Holder x12 Pure Drive (2015 г.) Термобег за тенис и много други предложения за професионална игра може да откриете и онлайн.

Comments are closed.

Post Navigation