Качване на снимки на смартфон

Поемете контрол над вашия смартфон с Автоматично качване на снимки.

Съвременните смартфони и фото услуги предлагат улеснени методи за качване на голям обем от снимки. Ако се питате защо да правите това, то помислете само за това какъв обем памет отнемат снимките ви, ако остават на вашия телефон. Разтоварвайки паметта няма да се налага да търсите често Ремонт на таблет.

Снимките често заемат много място на един модерен смартфон. Вместо да ги съхранявате на вашия телефон, можете да използвате приложение, което автоматично качва снимките, които правите в онлайн система, облак или дори Google+, Dropbox, Microsoft OneDrive, Flickr или нещо друго. Google+ Снимки се интегрират в „Снимки“, приложението на вашия Android и устройството предлага неограничен съхранение на снимки. Можете да получите достъп до тях от рамките на приложението. Снимки може да разглеждате от всеки един компютър и лаптоп. За целта достатъчно е само да сте направили акаунта си в избрания облак и да помните Име и парола за достъп.

Въпреки, че това може да ви улесни много, то тогава можете да използвате приложението на вашето устройство, за да се отстранят копия на снимки, съхранени на самото устройство, потенциално освобождавайки гигабайти пространство. Също може просто да копирате тези снимки на вашия компютър и да си направите резервно копие по най-старомодния начин, но твърде обещаващо и с потенциал за съхранение.

Същият трик може да работи с други файлове, като многото място на вашето устройство – може да качи голяма музикална колекция с услуга като Google Play Музика, кеширане на файловете, от които имате нужда и т.н..

Разберете още за видовете ремонти по техниката, когато се налага.

Comments are closed.

Post Navigation