Мечтана почивка до Дубай

Дори най-дръзките мегапроекти на Dubai са представени като събирателно на архипелаг от острови, които образуват карта на света в умален вид. Най-впечатляващото е, че островите са за продажба, така че ако можете да си го позволите, можете да си купите „страна“ дори за себе си.

Освен ако не сте един от малкото, които са закупили имот, то може да се наложи да чакате за дубай хотели.

В същото време най-добрите ви възгледи са с лодка. Редица компании могат да ви предложат ekskurzii do dubai , за да видите залива. Опитайте Dusail, Bristol Marine или Art Marine всички, от които предлагат величествени яхти, моторни лодки и скоростни лодки.

Определено ще искате да видите брега, докато сте в града. Поредица от морски хотели, в това число atlantis the palm са разделени на разстояние по-голямата част от пясъка, така че ако не сте отседнали на плажната ивица Jumeirah, най-добре е Al Mamzar, обществен плаж в близост и в съседно с емирство Шарджа. Това е и запушена артерия на път, който свързва градовете. Други добри алтернативи са посещенията в пустинята не е толкова спокойно, както си мислите. Тогава пустинята Сахара е най-лесният начин да представи своите дюни и да даде възможност за сафари. Ако просто искате да видите пясъка с дубай почивка можете да седнете на покрива и да се насладите на коктейл, докато слънцето се топи под дюните.

Голфът е мания в Дубай. Ако искате не само да гледате в малкия екран известни тенис личности, но и да играете с тях или поне да се порадвате на играта им на живо, то опитайте с посещението на Дубай, а преди това прегледайте още оферти дубай.

 

 

 

Comments are closed.

Post Navigation