Най-нови таблети за всеки

Съвременните технологии, технологичната индустрия и конкуренцията на пазара предлагат така богата гама от най-нови модели таблети и аксесоари за тях, че едва ли може нещата да са другояче. Предлагаме ви най-актуални таблети, съобразени с различни предпочитания и нужди на потребителите на пазара:

LG G Pad 8.3 – с появата си той беше оценен на 350 $, когато за първи път излезе. Предлага интересен интерфейс на LG. За разлика от него QuickMemo и QSlide приложенията трябва да се докажат, особено полезни за водене на бележки и многозадачност. Това малко портативно устройство също има много процесорна мощ и един от най-големите екрани в компактния категория. Фактът, че използва микроскопична слот карта слот е истински бонус.

Към таблети в пълен размер и със сходна визия на лаптоп имаме и други най-добри варианти за от по 10-инчови. Такива са:

Ipad Air – в случай, че цената не е проблем и просто искате най-добрият таблет на пазара след това е трудно да се види кой именно Ipad. Той е супер тънък и издръжлив. Комбинирайте го с нещо подобно на лаптоп. Има много големи образователни приложения за IPAD и това е очевиден избор за гледане на филм или графичен дизайн. Ако можете да се опрете на подобен бюджет, то препоръчително е да има 32 GB версия.

Samsung Galaxy Забележка 10.1 – този таблет прави от всичко по малко. Това е чудесно ако се търси многозадачност, прекрасен дисплей, изключително удобство. Можете да имате до три приложения на екрана едновременно с бележка 10.1 и водене на записки. Samsung наистина е опакован за много функции.

Microsoft Surface Pro 3 – може да служи като лаптоп за водене на записки. Това е добре изградена част от комплект с удобна стойка. Комбинацията от дисплей, качество и добро стерео звучене го прави идеален за разкарване в горен клас. Дори батерията на живот е доста прилична. Захранването за работата на пълни Windows 8.1 десктоп приложения, включително Microsoft, става все по-популярен за офис пакет, а това го отличава от конкурентите.

Sony Xperia Tablet Z2 – той е много тънък и лек, екрана е отличен и това го прави устойчив на прах и вода. Има и слот за микро карта за разширяване място за съхранение. Комбинирайте го с подвижна Bluetooth клавиатура и си помагайте в ученето. Това също е чудесен таблет за забавление, когато искате да се заредите с енергия след тежък ден в колежа.

Asus Transformer Pad – предлага солидна на живот батерия, сваляща се клавиатура. Asus обединява в хубава опаковка за съхранение и някои полезни софтуерни екстри.

Comments are closed.

Post Navigation