Няколко трика за реда в двора през пролетта

Време е да разбиете леглата и да подредите цветни лехи

Колко неща трябва да имате време: да отглеждате разсад от зеленчуци, да засаждате цветя и много, много други важни неща, които да преработите.

Този уикенд е време да направим генералното почистване на градината и не само външният вид, но и здравето на нашата градина ще зависи от това, колко добре се справяме с тази решаваща задача. Тук на помощ идват услугите на екипите за почистване на двор с боклуци и храсти се доверете на професионалисти.

Струва си да обърнете малко внимание на съществуващите цветни лехи, красотата и привлекателният външен вид, на които също пряко зависят от навременното почистване. Цветните лехи трябва да бъдат почистени от растителни и други отломки и старателно от плевели. Ако прогнозата за времето е благоприятна, премахваме приютите от трайни насаждения, но ако студът се завлече, по-добре да не бързате с тази работа.

Почистваме пътеки и платформи

Пътеките и площадките в студения сезон биха могли да бъдат засегнати от измръзване и разтопена вода. И вероятно са натрупали всички видове боклук, което разваля не само външния вид на покритията, но и тяхното състояние.

Пътеките и градинските площи също чакат нашето внимание.

Ние проверяваме всички градински пътеки и площадки, като идентифицираме проблемни зони: пукнатини, дупки, елементи, издутини в земята, стружки и други повреди, изискващи ремонт. След като сменихме всички неподходящи покрития и поправихме повредите, внимателно почистваме повърхността на пистите и, ако е необходимо, заменяме.

Ремонтираме ограда и градински пейки, ремонтираме конструкции

Счупена ограда и градински пейки са доста незначителна неприятност, която обаче често разстройва летните жители през пролетта. Но обикновено фиксирането не е нищо сложно. Разбира се, ако сте счупили пластмасови градински мебели, най-вероятно ще се наложи да се разделите с нея. За съжаление, тя не може да бъде поправена. Е, всичко останало може и трябва да бъде поправено.

Източник: Булком.com

Comments are closed.

Post Navigation