Почистване на апартаменти след пожар

Почистването на апартамент и помещения след пожар има своите специфики в сравнение с генералното почистване или след ремонт. Пожарът оставя своите следи, върху абсолютно всички повърхности на помещението. Местата, където възникнал пожарът, както и в съседни помещения. Дори ако в една и съща стая е локализиран пожар, изгаряне и миризма се разпространяват по цялата стая.

Много е важно почистването да се извърши възможно най-скоро след пожар, за да се предотврати екстремно ниво на проникване на миризма и следи от изгаряне в повърхността и тапицерията на мебелите. Тогава процесът на почистване на стаята ще бъде много по-сложен.

Предлагаме ви да се запознаете с целия почистващ комплекс след пожар, което ще ви позволи бързо да поправите повреденото помещение и да използвате други.

Какво е включено в почистването след пожар Сметище.Ком

Почистването на апартамента и помещенията след пожар става на няколко етапа. Екипите на фирма ще премахнат следите от пожар, ще почистят оцелелите мебели, ще подготвят помещението за ремонт:

Оглед на помещенията, засегнати от пожара, оценка на щетите и фронта на работа.

Събиране на боклук, интериорни елементи, които не подлежат на възстановяване.

Опаковане на оцелели интериорни предмети, мебели, съдове, лични вещи, уреди.

Демонтаж на повредени прозорци и врати от пожар.

Измиване на оцелели прозорци и склонове.

Почистване на повърхности от отлагания на сажди.

Почистване на стени и тавани след пожар.

Почистване на мека мебел от сажди. Измиване на подове и други повърхности.

Опаковка на почистени мебели за защита при последващи ремонти.

Премахване на миризма, след пожар в апартамент или друга стая. За да премахнете миризмите, ще са нужни ефективен метод за неутрализация със суха мъгла или озониране.

Почистване на апартаменти след пожар

Почистването на апартамент след пожар има своя последователност на работа и много нюанси, без знания, за които може да причини непоправима вреда на стаята. Важно е да потърсите специалисти, които владеят знания, технологии и инструменти за справяне с последствията от пожар. Такива служители ще направят всичко възможно, за да може да забравите за пожара в апартамента възможно най-скоро. Тях може да заявите на smetishte.com.

Comments are closed.

Post Navigation