Почистване след смърт

Моля, приемете нашите най-искрени съболезнования!

Така започва всяка скръбна вест, но когато се случи на човек, често не знае как да реагира в дадената ситуация.

Смъртта на човек винаги е изпитание!

В този труден период, в допълнение към скръбта по загубата, много проблеми падат върху плещите на роднини, свързани с подреждането на последните дела на починалия. Необходимо е да вземат документи, да се организира погребение, да бъде направено така неприятното почистване след смъртта и да подредите нещата. Нашият екип от професионалисти може да се погрижи за вашите задачи за почистване.

Причини в смъртта и разлики в очистването

Смърт след дълго боледуване

По време на лечението на човек, цялата стая е наситена със специфични миризми. Една инфекциозна болест може да донесе много проблеми. Някои вируси могат да живеят извън човешкото тяло дълго време, представлявайки заплаха за здравето на останалите жители. За да се отървете от неприятната атмосфера на болестта, не е достатъчно само дезодориране; необходима е химическа или топлинна обработка на помещенията. Затова се извършва химическо чистене на меката мебел, обработка с пара или озониране на помещението. Такова може да бъде поръчано от екипите на ПОЧИСТВА КОМ.

Смърт в резултат от злополука

Случва се човек да умре сам и да разбере за това едва след известно време. В този случай проблемът не се ограничава само до миризмата и трудната психологическа среда. На преден план излиза сериозна опасност за живота на бъдещите жители на апартамента и съседите. Провеждането на професионално почистване след смъртта е единственият сигурен изход от ситуацията.

За да  изчисли разходите  и да  организира всички дейности по почистване  след смъртта, ще трябва да се допитате до фирма. Доказана в бранша са ПОЧИСТВА КОМ. Те могат да ви зададат редица деликатни въпроси:

Пригответе се да отговорите на въпроса за причината за смъртта и замърсяването в апартамента.

Помислете какви предмети искате да запазите.

Какъв резултат искате да получите от почистването. Това ще бъде ли само премахването на последиците от дългия престой на починалия? Или цялостна подготовка на апартамента за пристигането на нови наематели?

Опитайте се да запомните вида на подовата настилка в стаята. След изясняване на всички нюанси, може да поръчате безплатна оценка на място.

Какво може да се включи в почистването след смъртта

Професионалното почистване на помещенията, след смъртта започва със задълбочена вентилация. Извършва се и:

Внимателно изследване и оценка на мястото на трагедията. Необходимо е да се идентифицират елементи в контакт с биологични течности или силно наситени с трупен мирис за по-нататъшно изхвърляне.

Почистване на мъртви животни, ако има такива.

Премахване на биологичното замърсяване и остатъците от живота на хората и животните, с други думи, почистване на огнището;

Ако е необходимо, демонтирайте и използвайте подови / стенни покрития;

Демонтаж и отстраняване на ненужни мебели е важно за почистване на терените;

Запазване и прехвърляне на открити документи, снимки и други ценни неща на клиента;

Химическо чистене на мека мебел, килими, които не са влизали в контакт с останалите.

Почистване на баня (вана, мивки, тоалетни, кранове, плочки). Включително премахване на котлен камък, ръжда, жълти следи;

Дезинфекция на помещения с помощта на професионални химикали, които унищожават патогенни вируси, гъбички, бактерии;

Премахване на трупната миризма, чрез третиране с озонов генератор.

За всички тези услуги и още проверете на pochistva.com.

Comments are closed.

Post Navigation