Премахване на мебели – стари и ненужни

Искате ли да изхвърлите всички стари мебели от апартамента преди грандиозно обновяване? Искате да се отървете от отломки в наскоро закупен и затрупана апартамента? Разбирате, че толкова голямо количество стари мебели и други отпадъци не могат да се изхвърлят по прост начин? Планирате да поръчате kamion.bg за износ на мебели в София и цяла Софийска област?

Тук възниква проблемът: как да се отървем от ненужните неща без местни бедствия и ненужни проблеми …

На пазара за услуги съществуват множество фирми. Те предлагат цялостно почистване на мазета и тавани с извозване на всичкия боклук на депо.

С камионите и екипите по товарни и разтоварни работи може да транспортирате боклук с малки размери и голяма товароподемност. Те могат да премахнат всичките отпадъци наведнъж, което означава, че няма да се налага да харчите пари за пренареждане или допълнителни курсове.

За съжаление, не всички жилищни територии на нашия град са оборудвани със специални контейнери, за да изхвърлят големи по размер вещи (гардероби, дивани, кресла и др.) Или големи количества боклук. Невъзможно е всички тези неща да се оставят с обикновен контейнер, тъй като се наказва с глоба. Ето, защо услугите на kamion.bg ще са полезни на много граждани на столицата.

Какво друго може поръчате като услуги:

Отстраняване на стари, неизползваеми и излишни мебели за изхвърляне;

Отстраняване на дивани, фотьойли, стари легла и матраци;

Демонтаж на вградени гардероби, мебелни стени, маси със столове, изваждане на боклука от претъпкания балкон, почистване на мазета и тавани.

Отстраняване на различни отпадъци от апартамент, включва и други услуги, като:

Отстраняване на изтекли хладилници, газови и електрически печки, перални машини и друго оборудване;

Отстраняване на водопровод за рециклиране – тоалетни, стари чугунени вани, душове, бидета и мивки.

Демонтаж на санитарни кабини, плочки, интериорни врати.

Всичко това и още много може да поръчате на https://kamion.bg.

Comments are closed.

Post Navigation