Прощално писмо до голямата и не споделена любов

Всеки от нас се е влюбвал в живота си поне един път. Всеки е страдал от първа, несподелена или забранена любов.Ако и с теб сега се случва това, научи се как да преодоляваш една от най-силните болки, разкъсващи душата. Научи какво става с малката голяма любов.

  1. Напиши прощално писмо, дори никога да не достигне до твоят човек. Нека в него няма сълзи, гняв, съжаление, упреци….Нека в писмото има само щастие и благодарност.
  2. Благодари в прощалното си писмо, че си се поучила от грешките, че си се снабдила с опит. Оцени факта, че те е ценил като жена, дори без грим, по пижама и рошава глава.
  3. Благодари, ако е търпял капризите и кризите ти. Оцени, че мъжът до теб трябва да бъде търпелив.
  4. Благодари му, че е бил до теб. Ако в щастливи или трудни моменти те е подкрепял, не забравяй да го споменеш. Защото истинската любов трябва да е там, когато всички други ги няма и да те подкрепя. Истинският мъж, трябва да запълва пространството между теб и останалия свят.
  5. Понякога любовта се ражда, за да ни научи на нещо ново, а след това умира. През целия си жизнен път срещаме десетки и стотици хора. Всеки от тях ни научава на нещо. Всеки идва и си отива. Така е и с любовта.

Не съжалявай никога и за нищо. Ако тази любов си е отишла завинаги, приеми, го че така е трябвало да стане. Може пък следващата да е вечна!

Прочети още много статии за любовта и живота на страниците на ИНТЕРПОЛЕЗНО.COMhttp://www.interpolezno.com.

 

 

 

Comments are closed.

Post Navigation