Санитарно почистване

Санитарното почистване е важен и отнемащ време процес, който изисква отговорно отношение. Той често включва няколко етапа:

дезинфекция;

Контрол на вредителите

гризачи;

Дезодориране или ароматизиране на помещенията след почистване.

Това е важно, особено ако се нуждаете от санитарно почистване са онези места, където има постоянна тълпа от хора. Тези места могат спокойно да се причислят към: училища, детски градини, болници, офиси, магазини.

Основната задача на санитарното почистване е да се освободят помещенията от различни патогени и да се унищожи околната среда, което е благоприятно за възпроизводството на микроби, вируси и други микроорганизми. И най-важното: само опитен човек, който знае цялата последователност от действия и знае решенията на много въпроси, свързани с почистването на този тип, трябва да се занимава със санитарно почистване. Трябва да има медицинска книжка и трудов стаж.

Санитарна обработка на помещения:

Дезинфекцията се отървава от микроби, бактерии, различни видове гъбички, плесен и други патогени, които могат значително да повлияят на човешкото здраве. За да се осигури пълна чистота, се обработват абсолютно всички повърхности, като: первази на прозорци, стени, прозорци, тавани, дръжки за врати, мебели и огледала.

Сред услуги на сдружение Костови са включени и санитарните съоръжения:

  1. Дезодорирането помага за премахване на неприятни или опасни, токсични миризми, създадени от предмети, които се намират в стаята.
  2. Борбата с вредителите, помага да се отърват от неблагоприятния престой на насекомите, които са пряк носител на различни опасни заболявания: тетанус, бяс и др. Също така, това включва избавяне от мухи, комари, молци, кърлежи, бъгове, въшки, бълхи и т.н.
  3. Дератизацията елиминира присъствието на гризачи, като плъхове, мишки, къртици и т.н.

За цени за почистване на апартамент и дезинфекция може да посетите и връзката: https://www.kostovi.bg.

Comments are closed.

Post Navigation