Топ техники за създаване на двор в частна къща

Много хора от големия град имат градини и парцели или вили с дворни места извън пределите на шумната столица.

За времето, прекарано в страната, земята около къщата често остава два и неразвита. Тогава на помощ се явяват и услугите от фирми по почистване на дворове и парцели. Една от тях е:

DEPO.BG, която може да намерите на адрес: http://www.depo.bg/pochistvane-na-dvorove-s-izvozvane-na-hrasti-bokluci;

Едва ли ако и вие сте един от собствениците на вили извън градския район ще искате да гледате калта през пролетта или да съзерцавате помията в безразборно оформени легла в пръстта.

Привлекателността на селска къща се определя до голяма степен не само външния вид, но и красива ограда, както и територията. За декориране на градината, можете да използвате съвременни декоративни елементи, които са представени в широк диапазон във всеки магазин или да си наемете директно фирма за аранжиране на двор с градина.

Как да си направим красив двор?

Започнете украсите с градини пътеки. За да направите това, поставете бетонни плочки или декоративни камъни. Всички утъпкани пътеки, могат да бъдат поръсени с пясък. Такава постелка се прави най-малко петнадесет сантиметра. Събраните строителните материали, подредени на пистата в произволен ред и отбелязани граници могат да изглеждат с асиметричен дизайн.

Направете пътечките с качествено насипни материали. Можете да използвате натрошен камък, чакъл или друг по-евтин, но естествен материал.

Следващото, което трябва да направите по вашето дворно място е да инсталирате оградата. Такава трябва да съответства на архитектурата на къщата. За оградата е подходяща тухлена конструкция и дървена ограда. Не забравяйте, че трайността на оградата се определя от срока на експлоатация на носещите конструкции. Оградата могат да бъдат боядисана в различни цветове. Съществува голямо разнообразие от възможности за избор!

Направете дома комфортно място за живеене. Допълнете го с изкуствени водоеми. Малко изкуствено езеро с риба или детска площадка с условия за отдих за децата.

Ако семейството ви е многочленно може да помислите за инсталиране на люлка, беседка, хамак или палатка. Желателно е, че всички да седят и играят на слънчевата страна. Детска площадка може да се направи на теренче с уплътнен пясък или на трева. Всички деца обичат да тичат боси по тревата, така зелената поляна остава най-доброто решение! С EVRO5.COM, може да поръчате услуга по почистване на запустели и обрасли парцели: http://evro5.com/dvorove-zapusteli-obrasli.

Комплект градински пейки, къщичка за птици и хранилки за птици.

Помислете за това кое къде да бъде монтирано във вашия двор. Предвидете и къде да поставите навеси, оранжерии и съоръжения.

Определете и места за леглата за цветя и зеленчуци. Така например от южната страна се садят лук, чесън, магданоз. Светлина още обичат и краставици и домати.

Ако искате да имате на разположение летен горещ душ, то може да заредите варел с вода и да боядисате в черно, за да привлича светлината. Така водата ще се загрява и ще може да разчитате на летен душ по всяко време. Ето и фирма EVROSONDA.COM за ръчно сондиране на вода.

Днес стана модерно да украсяват дворове на вили и селска къща със сладки фигурки на приказни герои. Разнообразие от градински вази също позволяват да се реализира всяко желание. Всички тези гипсови фигурки изглеждат страхотно сред градината с цветя и храсти.

Украсете вашия обработваема земя на това място винаги ще ви носи радост!

Comments are closed.

Post Navigation