Цени за извозване на отпадъци

Ремонтът или строителството винаги са свързани с голямо количество боклук и тогава изниква въпросът за самото извозване на отпадъци.

От парчета бетон, огромно количество прах, стари строителни материали, всичко това е на лице, когато стане дума за строителни дейности или ремонт, че дори той да е козметичен. В същото време е доста трудно да се извадят отпадъците, тъй като комуналните услуги няма да поемат въпроса и обикновена кола, след такова транспортиране може да стане неизползваема. Единственият изход в този случай е извозването на строителните отпадъци. Трудности обаче могат да възникнат на етапа на избор на фирма. Някои отнемат доста средства за извозване на строителни отпадъци. И така, с коя фирма да се свържете.

На вашето внимание hamalski.com

Нашата компания „HAMALSKI“ Ви предлага извозване на боклук след ремонт и строителство. В нашия автопарк има камиони OT всякакви размери, а опитът на шофьорите ще им позволи да се доближат до всеки обект, без да повреждат огради или други автомобили. Освен това предлагаме услуги за извозване на отпадъци от бита, дори транспорт за рециклиране. От фирмата може да поръчате услуги с хамали и транспорт от и до всяка точка на града и региона.

Какъв боклук мога да изнеса?

Всички строителни отпадъци могат да бъдат разделени на две категории:

рециклируеми;

не можещи да се рециклират.

Първата категория включва полиетиленови и полистиролови филми, картон, някои видове гипсокартон, армировка. Те трябва да бъдат предадени на преработвателни предприятия, където да бъдат използвани за направата на строителни материали отново. Някои компании плащат такси за рециклиране на материали.

Втората включва неща, които не могат да бъдат използвани повторно – бетон, остатъци от дървени конструкции и други строителни отпадъци. Изхвърлят се на специални депа, до които понякога е трудно да стигнете с кола. Поради тази причина изхвърлянето на боклука след демонтаж трябва да се доверява само на специализирани компании.

Защо си струва да се свържете с фирма за извозване на строителни отпадъци?

Хамалски е една от първите компании, които предлагат услуги по извозване на отпадъци. Разполага със солиден автопарк, който позволява да отидат да поръчат във възможно най-кратък срок и да вземем всяко количество отпадъци, независимо от тяхното естество и необходимостта от рециклиране.

Свържете се по всеки удобен за вас начин. Мениджърите на екипи ще изберат удобно време за пристигане на автомобила и ще изберат камион, според вашите изисквания.

Comments are closed.

Post Navigation