3 начина да съживите интериора с прости, бързи и евтини решения

Време да освежите интериора, да добавите ярки цветове, да създадете пролетно настроение. И нека снегът лежи пред прозореца и много хора скоро няма да видят първите листа, нищо не ни пречи да се подготвим за пристигането на пролетта и да обновим дома си с прости и достъпни средства.

Нека поговорим как да добавите ярки цветове към интериора на своя апартамент по един прост, бърз и евтин начин.

  1. Ярки възглавници

Може би, това е най-лесният начин да добавите цвят и личност към вашата стая. Не се страхувайте от наситените цветове. Още цветове за по-добро настроение! Купете в ярък цвят и ушийте калъфките сами.

  1. Колоритен килим

Удивително е как нов килим може да промени настроението в една къща. Поставете килим в коридора, променете избледнелия и стар с цветен килим в интересен модел. Нека цветовете на килима се припокриват с нюансите на възглавниците, картините, завесите. Тогава дори изключително ярките цветове ще изглеждат хармонично и стилно.

  1. Нови пердета

Експертите препоръчват редовна смяна на завеси в апартамент от зима до лято и обратно. Не се страхувайте от наситените цветове. Закачете зелени, сини, жълти завеси. Прониквайки през светлата тъкан, светлината от прозореца ще оцвети стаята с весели цветове.

Ето фирма за изхвърляне за повече съдействие.

 

Comments are closed.

Post Navigation